Home » Geen categorie » Mestach verliest slijtageslag in Daytona Beach

Mestach verliest slijtageslag in Daytona Beach

An-Sophie Mestach (WTA-216) is er niet in geslaagd om haar eerste wedstrijd van het seizoen te winnen. In de eerste ronde van het ITF-toernooi van Daytona Beach ($ 25 000) verloor ze van de Amerikaanse Danielle Rose Collins (WTA-259) in drie sets.

Mestach kwam in Florida aan de start als tweede reekshoofd. In de eerste ronde speelde ze voor het eerst in haar carrière tegen de Amerikaanse Collins. Mestach kwam meteen op achterstand in de eerste set en zag die met 3-6 naar Collins gaan. Ook in de tweede set kwam de Amerikaanse aanvankelijk op voorsprong, maar Mestach sleepte nog een tiebreak uit de brand. De tweede set ging met 7-6(4) naar onze landgenote.

In de derde set waren beide speelsters aan elkaar gewaagd, Collins ging twee keer door de opslag van Mestach en sleepte ook de derde set met 3-6 in de wacht. De wedstrijd duurde 2 uur en 47 minuten.

Volgende week komt Mestach in actie in Orlando.