Home » Geen categorie » Mestach voegt zich niet bij drie landgenotes in Monterrey

Mestach voegt zich niet bij drie landgenotes in Monterrey

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

An-Sophie Mestach (WTA-150) is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de hoofdtabel van het WTA-toernooi van Monterrey (Mexico, $ 250 000). Alison Van Uytvanck (WTA-42), Yanina Wickmayer (WTA-55) en Kirsten Flipkens (WTA-69) staan wel rechtstreeks op de hoofdtabel.

Net zoals vorige week slaagde Mestach er niet in om de eerste kwalificatieronde te overleven. In Monterrey moest ze het opnemen tegen vijfde reekshoofd Samantha Crawford (WTA-111) uit de Verenigde Staten. Beide meisjes hielden elkaar in de eerste twee sets in evenwicht, Crawford won de eerste set met 7-5 en Mestach trok met 5-7 aan het langste eind in de tweede set. In de derde set ging het licht uit bij Mestach, de Amerikaanse won de set met 6-0.

Drie landgenotes waren wel verzekerd van een plaatsje op de hoofdtabel. Van Uytvanck is als zesde geplaatst en moet het in de eerste ronde opnemen tegen de Amerikaanse Irina Falconi (WTA-78). Bij winst wacht mogelijk een duel met Flipkens, die het voor de zevende keer in haar carrière opneemt tegen Francesca Schiavone (WTA-94). In onderlinge duels staat het 4-2 voor de Belgische. Ook Wickmayer kent intussen haar tegenstandster, zij moet het opnemen tegen de Zweedse Johanna Larsson (WTA-59).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS