Home » Geen categorie » Mestach vrij vlot naar kwartfinale in Japanse Kurume

Mestach vrij vlot naar kwartfinale in Japanse Kurume

An-Sophie Mestach (WTA-177) heeft zich vrij makkelijk kunnen plaatsen voor de kwartfinale van het ITF-toernooi van Kurume, Japan. Ze won in twee sets van de Japanse Miki Miyamura (WTA-517).

Het eerste reekshoofd, Mestach blijft met vertrouwen spelen op het 50 000 dollar toernooi van Kurume. In de tweede ronde speelde ze tegen de Japanse Miyamura en had ze het in de beginfase van de wedstrijd niet makkelijk. In de eerste set moest ze een 4-2 achterstand ophalen, maar met twee breaks won ze toch nog 6-4. In de tweede set kwam ze 1-0 achter, maar had daarna geen genade met de Japanse en snelde direct naar een 6-1 winst. Al bij al een vlotte overwinning en weeral wat extra vertrouwen voor het vervolg van de Japanse campagne.

In de kwartfinale speelt de Belgische wederom tegen een Japanse. Het vijfde reekshoofd, Ayaka Okuno (WTA-268) won in twee sets van haar landgenote Suzuho Oshino (NG) en wordt de volgende tegenstander van Mestach.