Home » Geen categorie » Meulemans en De Loore bereiken laatste vier in Eupen

Meulemans en De Loore bereiken laatste vier in Eupen

Meulemans en De Loore bereiken laatste vier in Eupen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het Futurestoernooi van Eupen ($ 10 000) hebben Joris De Loore (ATP-512) en Stijn Meulemans (ATP-1077) zich geplaatst voor de halve finale. In het dubbelspel strijden topreekshoofden Sander Gillé (ATP D-376) en Joran Vliegen (ATP D-673) om de titel.

Vier landgenoten kwamen donderdag in actie in de kwartfinale in Eupen. Meulemans moest als eerste aan de bak tegen achtste reekshoofd Romain Barbosa (ATP-601). Onze landgenoot was met 7-5 en 6-4 te sterk voor de Portugees met Belgische roots.

Daarna moest De Loore (foto) in een Belgisch duel aan de bak tegen Jolan Cailleau (ATP-1142), die verrassend het derde reekshoofd naar huis had gestuurd. Het werd een spannend duel waarin De Loore zich met 6-3 3-6 en 6-2 plaatste voor de halve finale.

Voor Michaël Geerts zit het toernooi erop (ATP-785), hij verloor met 6-3 en 6-2 van zevende reekshoofd Oscar Otte (ATP-599). De Duitser wordt de volgende tegenstander van Meulemans, De Loore moet het opnemen tegen topreekshoofd Constant Lestienne (ATP-334).

In het dubbelspel strijden Gillé en Vliegen voor de derde week op rij om de titel. In de finale ontmoeten ze het Britse duo Billy Harris (geen ranking) en Evan Hoyt (ATP D-855) die met 6-2 en 6-2 te sterk waren voor Christopher Heyman (ATP D-1320) en Stijn Meulemans (ATP D-1753).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws