Home » Geen categorie » Meulemans gaat onverstoorbaar verder

Meulemans gaat onverstoorbaar verder

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Stijn Meulemans (ATP-748) blijft indruk maken op het Futurestoernooi van Antalya ($10 000, Turkije). Hij plaatste zich zonder problemen voor de kwartfinale.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Meulemans kreeg zijn geweldige parcours voorlopig niet in de schoot geworpen. In de eerste ronde moest hij meteen aan de bak tegen vierde reekshoofd en landgenoot Michaël Geerts (ATP-489). De 23-jarige Meulemans liet zich echter niet van zijn stuk brengen en zette Geerts in twee sets opzij, 7-6(5) en 6-4.

In de tweede ronde kwam Meulemans tegenover Tinotenda Chanakira (NR), een 27-jarige jongen uit Zimbabwe, zonder ranking. Deze lucky loser die in zijn carrière op het pro-circuit slechts 16 wedstrijden wist te winnen, vormde op geen enkel ogenblik een bedreiging voor Meulemans. Met 6-0 en 6-2 verzekerde de Belg zich dan ook makkelijk van een ticket naar de kwartfinale. Daar wacht hem de Japanner Shunsuke Wakita (ATP-1514).

Michaël Geerts kende met zijn Indische kompaan Sanam Singh (ATP-D 241) wel succes in het dubbelspel. De oosters getinte tandem nam een vlotte start. Als eerste reekshoofden plaatsten ze zich moeiteloos voor de halve finale. Daarin nemen ze het op tegen Martin Cuevas (ATP-D 758) en Henrique Cunha (ATP-D 845), de vierde reekshoofden.

 

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

MEER NIEUWS