Home » WTA » Minnen en Bonaventure op één wedstrijd van hoofdtabel in Rabat

Minnen en Bonaventure op één wedstrijd van hoofdtabel in Rabat

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Greet Minnen (WTA-192) en Ysaline Bonaventure (WTA-122) staan op één wedstrijd van de hoofdtabel van het WTA-toernooi van Rabat (Marokko, International). Ze wonnen beiden hun partij in de tweede kwalificatieronde.

Minnen stond in haar tweede kwalificatiewedstrijd tegenover de Française Harmony Tan (WTA-264). Onze landgenote startte goed en won de eerste set met 6-2. In de tweede set moest een tiebreak de beslissing brengen, die ging met 7-6 (2) naar Minnen. In de beslissende kwalificatieronde volgt een duel met Fiona Ferro (WTA-90).

Bonaventure streed meer dan twee uur lang tegen Magdalena Frech (WTA-173). Onze landgenote won de eerste set met 6-2, maar verloor set twee nipt met 6-7 (3). In de derde set trok Bonaventure met 6-1 aan het langste eind. Bonaventure strijdt tegen de Roemeense Irina Bara (WTA-186) om een plek op de hoofdtabel.

Drie landgenotes zijn al zeker van een plaats op de hoofdtabel: Elise Mertens (WTA-18), Kirsten Flipkens (WTA-59) en Alison Van Uytvanck (WTA-51) kennen inmiddels hun tegenstandster.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden