Home » Geen categorie » Minnen en Mestach blijven schitteren in Granby

Minnen en Mestach blijven schitteren in Granby

Minnen en Mestach blijven schitteren in Granby

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Greet Minnen (WTA-298) en An-Sophie Mestach (WTA-203) hebben zich knap geplaatst voor de kwartfinale op de Challenger Banque Nationale De Granby ($50 000) in Canada. Mestach (WTA D-81) boekte overigens ook succes in het dubbelspel.

Minnen en Mestach begonnen het Canadese toernooi in Granby allebei knap met een stunt. In de tweede ronde gaan ze verder op hun elan.

De 18-jarige Minnen speelde in haar tweede ronde tegen de 35-jarige Amerikaanse kwalificatiespeelster Alexandra Stevenson (WTA-629), die in 2002 nog op de 18e plaats op de WTA-ranking stond. Na een spannende strijd triomfeerde Minnen met 7-5, 2-6 en 7-6. In de kwartfinale wacht nu een duel met het derde reekshoofd, de Amerikaanse Jennifer Brady (WTA-147).

An-Sophie Mestach - © Philippe Buissin/IMAGELLAN
An-Sophie Mestach – © Philippe Buissin/IMAGELLAN

Mestach won heel vlot haar tweede ronde. Ze klopte de Japanse Mana Ayukawa (WTA-470) met 6-3 en 6-1. In de kwartfinale speelt ze tegen de Canadese thuisspeelster Aleksandra Wozniak (WTA-457) die in 2009 nog het nummer 21 van de wereld was. Mestach won bovendien ook in het dubbelspel. Samen met de Amerikaanse Jamie Loeb (WTA D-244) stootte ze door naar de halve finale.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws