Home » Geen categorie » Minnen grijpt naast titel

Minnen grijpt naast titel

Minnen grijpt naast titel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Greetje Minnen is er niet in geslaagd om het juniorentoernooi van Copa Gatorade (Grade 1) op haar naam te schrijven. In de finale moest ze in twee sets de duimen leggen voor de Oekraïnsche Olga Fridman.

Greetje Minnen (ITF-50) heeft een mooie week in Venezuela niet kunnen bekronen met een titel. Als derde reekshoofd moest ze het in de finale opnemen tegen de Oekraïnsche Olga Fridman (ITF-120). Fridman, nog maar 15 jaar, begon sterk tegen de een jaar oudere Minnen. Minnen vond niet direct een antwoord en zag de eerste set met 2-6 naar haar tegenstandster gaan.

De tweede set bracht niet veel beterschap voor de Belgische. Ook nu was Fridman de betere speelster, en ook nu kon Minnen daar niets tegen inbrengen. Met 3-6 ging ze onderuit en zag zo haar tegenstandster met de titel aan de haal gaan.

“De Oekraïnse Olga Fridman wint de elfde Copa Gatorade van Juvenil door de Belgische Greetje Minnen met 6-2 en 6-3 te verslaan.”

Vanaf dinsdag komt Greetje Minnen in actie op de Copa Barranquilla, waar ze als derde reekshoofd vrij is in de eerste ronde.

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws