Home » Grand Slam » Minnen naar derde ronde dubbelspel op Wimbledon, exit Zimmermann

Minnen naar derde ronde dubbelspel op Wimbledon, exit Zimmermann

Minnen naar derde ronde dubbelspel op Wimbledon, exit Zimmermann

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Greet Minnen (WTA D-56) heeft zich samen met Anna Bondar (WTA D-50) geplaatst voor de derde ronde op Wimbledon. Kimberly Zimmermann (WTA D-47) is uitgeschakeld in het dubbeltoernooi.

Minnen en Bondar stonden in de tweede ronde op Wimbledon tegenover vijfde reekshoofden Desirae Krawczyk (WTA D-10) en Demi Schuurs (WTA D-12). Ze haalden het met 6-4, 4-6 en 6-4. Hun tegenstanders in de derde ronde zijn nog niet bekend.

Kimberley Zimmermann - © Tennis Club Caserta
Kimberley Zimmermann – © Tennis Club Caserta

Kimberly Zimmermann (WTA D-47) en Yana Sizikova (WTA D-43) moesten in de tweede ronde het onderspit delven tegen de dertiende reekshoofden Miyu Kato (WTA D-31) en Aldila Sutjiadi (WTA D-32). Ze gingen onderuit met 7-5 en 6-4.

Elise Mertens en Storm Hunter tijdens kwartfinale Miami - © Jimmie48 Tennis Photography
Elise Mertens en Storm Hunter tijdens kwartfinale Miami – © Jimmie48 Tennis Photography

Elise Mertens (WTA D-8) en Storm Hunter (WTA D-7) konden hun partij in de tweede ronde niet afwerken door de regen. Ze wonnen met 6-2 de eerste set tegen Irina-Camelia Begu (WTA D-30) en Anhelina Kalinina (WTA D-180). In de tweede set stonden Mertens en Hunter op een 2-0-voorsprong toen de regen de partij onderbrak.

Kirsten Flipkens - © Tani
Kirsten Flipkens – © Tani

Kirsten Flipkens (WTA D-49) kon samen met de Hongaarse Timea Babos (WTA D-61) haar tweede ronde ook niet volledig spelen. Ze verloren de eerste set met 6-2 van Lauren Davis (NG) en Rosalie Van der Hoek (WTA D-149). In de tweede set werd de partij bij 1-1 stopgezet.

Sander Gillé en Joran Vliegen - © Tani
Sander Gillé en Joran Vliegen – © Tani

Twaalfde reekshoofde Sander Gillé (ATP D-23) en Joran Vliegen (ATP D-25) konden nog niet starten aan hun dubbeltoernooi. Hun eerste ronde tegen het Servisch-Australische team Laslo Djere (Geen dubbelranking) en Christopher O’Connell (ATP D-846) stond gepland voor zaterdag maar kon niet aangevat worden.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws