Home » Geen categorie » Minnen naar dubbelfinale Astrid Bowl, Salden uitgeschakeld

Minnen naar dubbelfinale Astrid Bowl, Salden uitgeschakeld

Minnen naar dubbelfinale Astrid Bowl, Salden uitgeschakeld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Greet Minnen (ITF-44) en Lara Salden (ITF-383) kwamen allebei in actie in de halve finales van het dubbelspel van de Astrid Bowl (Grade 1) in Charleroi. Aan de zijde van de Duitse Katharina Hobgarski (ITF-58) plaatste Minnen zich voor de finale. Salden verloor samen met de Nederlandse Phillis Vanenburg (ITF-167) van de eerste reekshoofden.

In het enkelspel ging Minnen onderuit in de derde ronde. Samen met de Duitse Hobgarski (ITF-58) was ze wel succesvol in het dubbelspel, waar ze als tweede geplaatst waren. Tegen de Roemeense Andreea Amalia Rosca (ITF-196 ) en de Oekraïense Dayana Yastremska (ITF-156) haalden ze het in een erg spannende wedstrijd met 7-6(5) 5-7 en [10-8].

Aan de zijde Vanenburg kon Salden niet stunten in de halve finale in Charleroi. De eerste reekshoofden Francesca Di Lorenzo (ITF-33) en Luisa Stefani (ITF-18) waren met 7-6(10) en 6-4 te sterk voor het Belgisch-Nederlandse duo. Minnen en Hobgarski strijden tegen de Amerikaans-Braziliaanse tandem in de finale.

[alert type=”info” title=”Resultaten dag 4 Astrid Bowl (dubbelspel)”]

Meisjes

SF: Lara Salden & Phillis Vanenburg (NED) l.t. [1] Francesca Di Lorenzo (USA) & Luisa Stefanie (BRA) 6-7(10) 4-6
SF: [2] Greet Minnen & Katharina Hobgarski (GER) def. Andreea Amalia Rosca (ROU) & Dayana Yastremska (UKR) 7-6(5) 5-7 [10-8]
[/alert]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws