Home » WTA » Minnen onderuit tegen topreekshoofd in Cluj-Napoca

Minnen onderuit tegen topreekshoofd in Cluj-Napoca

Minnen onderuit tegen topreekshoofd in Cluj-Napoca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Greet Minnen (WTA-75) kon zich niet plaatsen voor de tweede ronde in Cluj-Napoca (Roemenië, WTA 250). Yanina Wickmayer (WTA-83) komt later in actie.

In de eerste ronde van de Transylvania Open in het Roemeense Cluj-Napoca moest Minnen aan de bak tegen eerste reekshoofd Arantxa Rus (WTA-45) uit Nederland. In het duel van de lage landen hield Minnen nog gelijke tred in de eerste set maar moest ze met 7-5 het onderspit delven.

Daarna onderging Minnen het recht van de sterkste en verloor ze de tweede set met 6-1. Later komt Wickmayer in actie in Cluj-Napoca. Ze neemt het op tegen de Franse speelster Alizé Cornet (WTA-104). Als Wickmayer wint, speelt ze in de tweede ronde tegen Rus.

Lees verder onder de post op X, het voormalige Twitter)

In het dubbeltoernooi speelt Wickmayer (WTA D-82) samen met Amina Anshba (WTA D-97) in de eerste ronde tegen derde reekshoofden Ingrid Martins (WTA D-50) en Yana Sizikova (WTA D-63).

Onze landgenote Kimberly Zimmermann (WTA D-69) is samen met haar partner Anna Bondar (WTA D-57) het vierde reekshoofd in het dubbelspel. Het Belgisch-Hongaarse duo speelt in de eerste ronde tegen Rus (WTA D-94) en Sara Errani (WTA D-66).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws