Home » Geen categorie » Minnen opnieuw sterk op dreef in Antalya

Minnen opnieuw sterk op dreef in Antalya

Minnen opnieuw sterk op dreef in Antalya

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Na toernooiwinst vorige week staat Greet Minnen (WTA-555) deze week in Antalya (Turkije, $ 10 000) opnieuw in de halve finale.

De Turnhoutse Minnen is voor de derde week op rij actief op het Turkse hardcourt van Antalya. Vorige week pakte onze landgenote de titel en ook deze week heeft ze zich intussen verzekerd van een stek in de halve finale.

Na een driesetter in de eerste ronde tegen de Russische Daria Mishina (WTA-663) en een overwinning in twee sets tegen de Moldavische Anastasia Detiuc (geen ranking) stond de 18-jarige Belgische zaterdagmorgen in de kwartfinale opnieuw tegenover de Roemeense Daiana Negreanu (WTA-620), tegenstandster van Minnen in de finale vorige week. Net als vorige week pakte onze landgenote de eerste set, maar Negreanu wist ditmaal de tweede set te winnen en een beslissende derde set af te dwingen. Daarin was Minnen echter opnieuw de betere, na exact 2 en een half uur wedstrijd bracht zij de 6-2, 4-6 en 6-3 eindcijfers op het bord. In de halve finale speelt Minnen tegen de Italiaanse Bianca Turati (WTA-510).

Naast Greet Minnen tekende ook de 18-jarige Dorien Cuypers (geen ranking) present op de hoofdtabel in Antalya. Na een overwinning in de kwalificaties en een driesetter in ronde 1 werd zij in de tweede ronde uitgeschakeld door Pei-Chi Lee (WTA-532).

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws