Home » Geen categorie » Minnen revalideert van rugblessure: “Ik hoop snel terug toernooien te kunnen spelen”

Minnen revalideert van rugblessure: “Ik hoop snel terug toernooien te kunnen spelen”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Greet Minnen (WTA-355) geldt als een van de grootste beloftes van het Belgische tennis, maar haar grote doorbraak wordt voorlopig gedwarsboomd door blessures. Zo revalideert ze op dit moment van een blessure aan de rug.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In haar twee laatste toernooien, respectievelijk in maart (Egypte) en mei (Portugal), moest Minnen twee keer snel haar ambities opbergen nadat een rugblessure haar tot opgeven dwong. Tennisplaza België ging luisteren hoe het nu met haar gaat.

De rugblessure waar Minnen nu last van heeft, blijkt al een tijdje aan te slepen: “Ik sukkel al ongeveer een half jaar met mijn rug. Ik heb vocht rond mijn gewrichten, wat kan uitmonden in een stressfractuur. Gelukkig is het zo erg niet.”

Toch moest Minnen door die ophoping van vocht verplicht rust nemen. Ondertussen gaat het alweer wat beter en is ze volop bezig met haar revalidatie. Een specifieke datum voor haar terugkeer is er nog niet, maar vooruitkijken doet Minnen strijdvaardig: “Over drie à vier weken hoop ik terug een toernooi te kunnen spelen.”

Rob van Roy

Rob van Roy

MEER NIEUWS