Home » WTA » Minnen stoot door naar tweede ronde op Phillip Island Trophy

Minnen stoot door naar tweede ronde op Phillip Island Trophy

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Greet Minnen (WTA-110) is uitstekend begonnen aan de Phillip Island Trophy in Melbourne (Australië, WTA 250). Ze won haar eerste wedstrijd in twee sets.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Minnen kwam als enige Belgische aan de start van de Phillip Island Trophy, een WTA-toernooi voor speelsters die snel uitgeschakeld werden op de Australian Open. Op de hoofdtabel vinden we onder andere Sofia Kenin (WTA-4), Bianca Andreescu (WTA-9) en Johanna Konta (WTA-15) terug.

Minnen moest het in de eerste ronde opnemen tegen Timea Babos (WTA-114). Onze landgenote klopte de Hongaarse met 6-2 en 6-2. In de tweede ronde wacht een duel met Anastasia Potapova (WTA-101) of Rebecca Peterson (WTA-55).

Minnen (WTA D-113) zal ook samen dubbelen met Kirsten Flipkens (WTA D-32). Als zesde reekshoofd zijn ze vrijgesteld in de eerste ronde.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Ysaline Bonaventure - © Jimmie48 Tennis Photography

Bonaventure pakt dubbeltitel in Valencia

Ysaline Bonaventure (WTA D-607) heeft het dubbeltoernooi in Valencia (ITF, gravel, $ 80 000) op haar naam geschreven. Samen met de Georgische speelster Ekaterine Gorgodze (WTA D-113) haalde ze het in een spannende finale.

LEES MEER