Home » WTA » Minnen stuurt reekshoofd in Shrewsbury huiswaarts

Minnen stuurt reekshoofd in Shrewsbury huiswaarts

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Greet Minnen (WTA-316) is uitstekend op dreef in het Engelse Shrewsbury (ITF-toernooi,Hardcourt, $ 25000). Ze ging verrassend voorbij vijfde reekshoofd Anna Zaja (WTA-222).

Minnen etaleert deze week haar goede vorm op het ITF-toernooi van Shrewsbury. In de eerste ronde ging ze in een Belgisch duel van drie spannende sets voorbij Marie Benoit (WTA-273).

In de tweede ronde leek het nog een moeilijkere opgave tegen het Duitse vijfde reekshoofd Zaja die bijna honderd plaatsen hoger gerangschikt staat. Onze landgenote verbaasde echter en won met 7-6 en 7-5. In de tweede set keerde Minnen miraculeus terug van een 5-2-achterstand naar een zege met 7-5. Nu wacht een duel met het topreekshoofd, de Nederlandse Arantxa Rus (WTA-109).

Kimberly Zimmerman (WTA-248) bereikte knap de tweede ronde maar moest daarin het hoofd buigen tegen achtste reekshoofd Pemra Ozgen (WTA-240).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden