Home » Geen categorie » Minnen vlot naar hoofdtabel in Braziliaanse Curitiba

Minnen vlot naar hoofdtabel in Braziliaanse Curitiba

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Greet Minnen (WTA-390) heeft zich gemakkelijk geplaatst voor de hoofdtabel op het ITF-toernooi van Curitiba in Brazilië (Gravel, $ 25 000). Ze liet in twee partijen amper negen spelletjes liggen.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Net als vorige week vertoeft de 18-jarige Minnen deze week in het zonnige Brazilië in temperaturen van ongeveer 25 graden. De Belgische belofte bereikte vorige week in Campinas de hoofdtabel maar kon zich toen niet plaatsen voor de tweede ronde.

Deze week is Minnen goed op dreef op het gravel van Curitiba. Als vijfde reekshoofd in de kwalificaties plaatste ze zich vlot voor de hoofdtabel. In de eerste kwalificatieronde ging ze met 6-2 en 6-1 voorbij thuisspeelster Erika Drozd Pereira (WTA-1287). Daarna won ze in de tweede ronde met 6-3,6-3 van de Servische Dejana Radanovic (WTA-544). Op de hoofdtabel wacht voor Minnen een duel met de Braziliaanse Beatriz Haddad Maia (WTA-270).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER