Home » WTA » Minnen voegt zich bij drie andere Belgen op hoofdtabel Seoul

Minnen voegt zich bij drie andere Belgen op hoofdtabel Seoul

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het WTA-toernooi van Seoul (Zuid-Korea, WTA International) heeft Greet Minnen (WTA-120) zich geplaatst voor de hoofdtabel. Ze won haar laatste kwalificatiewedstrijd in twee sets.

Minnen stond in de beslissende kwalificatieronde tegenover thuisspeelster Sohyun Park (WTA-701). Onze landgenote nam een prima start en won de eerste set met 6-2. Ook in de tweede set trok Minnen met 6-2 aan het langste eind. De wedstrijd duurde iets meer dan een uur.

Op de hoofdtabel moet Minnen aan de bak tegen tweede reekshoofd Ekaterina Alexandrova (WTA-39). Naast Minnen staan er nog drie andere landgenotes op de hoofdtabel. Ysaline Bonaventure (WTA-118) opent tegen de Amerikaanse Jessica Pegula (WTA-60), Alison Van Uytvanck (WTA-63) ontmoet derde reekshoofd Karolina Muchova (WTA-43) en Kirsten Flipkens (WTA-114) heeft met de Tsjechische Denisa Alertova (WTA-252) een haalbare loting.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden