Home » Geen categorie » Minnen voorbij tweede reekshoofd naar halve finale in Stuttgart

Minnen voorbij tweede reekshoofd naar halve finale in Stuttgart

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Greetje Minnen (WTA-401) heeft zich geplaatst voor de halve finale van het ITF-toernooi van Stuttgart-Stammheim ($ 10.000).

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Minnen is het achtste reekshoofd op het Duitse toernooi. In de eerste ronde klopte ze de Italiaanse Bianca Turati (WTA-463) met 6-2 en 6-3. Tegen de Française Caroline Romeo (WTA-420) verloor ze slechts drie spelletjes in de tweede ronde: 6-1 en 6-2. In de kwartfinale stond onze landgenote tegenover het tweede reekshoofd, de Tsjechische Katerina Vankova (WTA-255). De eerste set ging met 6-2 naar de 18-jarige Minnen. Bij 2-0 in het voordeel van de Belgische gooide de 26-jarige Tsjechische de handdoek in de ring.

De tegenstandster van Minnen in de halve finale is nog niet bekend. Ze zal het opnemen tegen de winnares van het duel tussen de Griekse Valentini Grammatikopoulou (WTA-372) en de Kroatische Tena Lukas (WTA-273).

koen

koen

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER