Home » Grand Slam » Australian Open » Minnen wint eerste kwalificatiewedstrijd op Australian Open, exit Bonaventure en Wickmayer

Minnen wint eerste kwalificatiewedstrijd op Australian Open, exit Bonaventure en Wickmayer

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Greet Minnen (WTA-119) heeft haar eerste kwalificatiewedstrijd op de Australian Open gewonnen. Voor Ysaline Bonaventure (WTA-115) en Yanina Wickmayer (WTA-147) viel het doek in de tweede kwalificatieronde.

Dertiende reekshoofd Greet Minnen (WTA-119) stond tegenover de Australische Kaylah Mcphee (WTA-224) in haar eerste wedstrijd. Onze landgenote haalde het in drie sets met 6-3, 2-6 en 6-3. De Chinese Fang Ying Xun (WTA-245) wordt de volgende tegenstandster van Minnen.

Wickmayer kwam in de tweede kwalificatieronde aan de bak tegen Amerikaanse Ann Li (WTA 142), ze moest met 3-6 en 2-6 het hoofd buigen. Ook Bonaventure redde het niet, zij ging met 0-6 en 2-6 onderuit tegen de Italiaanse Martina Trevisan (WTA-154).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden