Home » Nieuws » Minnen zet punt achter seizoen

Minnen zet punt achter seizoen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Greet Minnen (WTA-143) zal dit seizoen niet meer in actie komen. Onze landgenote kampt met een blessure aan de onderrug.

2022 was een jaar van ups en downs voor Minnen. Onze landgenote klopte Garbiñe Muguruza (WTA-13) op Wimbledon, maar won daarna geen enkele wedstrijd meer. Minnen kwam eind september voor het laatst in actie op het ITF-toernooi van Berkely (Verenigde Staten, W60).

“Sinds mijn laatste match in de Verenigde Staten twee weken geleden heb ik last van lage rugpijn. Ik heb me in België verder laten onderzoeken en kamp met een ontsteking aan mijn wervels. Ik krijg morgen een cortisone injectie en ben out voor de rest van het jaar”, schreef Minnen op Instagram.

Minnen hoopt van 2023 een beter seizoen te maken: “Op gezondheidsvlak was het een moeilijk jaar, ik kon niet spelen zoals ik dat wilde. Maar ik weet dat er betere tijden aankomen, ik start zo snel mogelijk met mijn revalidatie en zal in 2023 sterker terugkomen na deze tegenslag.”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Magali Kempen - © Leo Stolck

Kempen stunt tegen Van Uytvanck in Angers

Magali Kempen (WTA-224) heeft de tweede ronde bereikt op het WTA 125-toernooi van Angers ($ 115 000). In een Belgische wedstrijd ging ze verrassend voorbij derde reekshoofd Alison Van Uytvanck (WTA-55).

LEES MEER