Home » Geen categorie » Moeilijke loting voor Goffin in Toronto

Moeilijke loting voor Goffin in Toronto

Moeilijke loting voor Goffin in Toronto

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

David Goffin (ATP-11) weet zijn mogelijke tegenstanders op de Rogers Cup in het Canadese Toronto. Goffin treedt in Toronto als zevende reekshoofd aan.

Eerder deze week maakte Goffin zijn programma voor de komende weken bekend. Volgende week komt hij in actie op het Masters 1000-toernooi van Toronto in Canada. Daar is hij het zevende reekshoofd door de afzeggingen van Andy Murray (ATP-2), Roger Federer (ATP-3), Rafael Nadal (ATP-4) en Jo-Wilfried Tsonga (ATP-10).

In de eerste ronde in Toronto is Goffin als reekshoofd vrij. In de tweede ronde wacht voor de Belgische nummer één al meteen een moeilijke uitdaging. Goffin speelt tegen Sam Querrey (ATP-29) of de Canadese wildcard Frank Dancevic (ATP-232). Man-in-vorm-Querrey zorgde nog voor dé stunt van Wimbledon door Novak Djokovic (ATP-1) naar huis te sturen. Verderop in het toernooi kan Goffin in de achtste finale uitkomen tegen Gael Monfils (ATP-17) en is er in de kwartfinale een mogelijk duel tegen Wimbledonfinalist en de Canadese thuisspeler Milos Raonic (ATP-7).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws