Home » Geen categorie » Monfils en Zverev redden wedstrijdpunten op spectaculaire wijze in Montréal

Monfils en Zverev redden wedstrijdpunten op spectaculaire wijze in Montréal

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sensationeel tennis vannacht op de Coupe Rogers in Montréal (Canada, $ 4 662 300). Gael Monfils (ATP-22) en Alexander Zverev (ATP-8) lieten op wedstrijdpunt(en) tegen zien dat ze over ijzersterke zenuwen beschikten. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Afgelopen nacht was er sensatie in de wedstrijden van Monfils en Zverev. Monfils redde maar liefst vier wedstrijdpunten tegen Kei Nishikori (ATP-9). De Fransman ging uiteindelijk met de overwinning lopen met 6-7 (4), 7-5 en 7-6 (6). Het buitengewone moment kan je hieronder opnieuw beleven:

Ook Zverev keek tegen een wedstrijdpunt aan tegen de Fransman Richard Gasquet (ATP-29). In een zenuwslopende rally van 49 (!) balwisselingen trok de Duitser aan het langste eind. Hij haalde uiteindelijk de overwinning binnen met 6-3, 4-6, 7-6 (3). Wat doet een speler dan meteen na de wedstrijd? Het punt opnieuw bekijken natuurlijk. Geniet mee van het spectaculaire punt:

 

koen

koen

MEER NIEUWS

Elise Mertens en Su-Wei Hsieh - © Jimmie48 Tennis Photography

Nieuwe dubbelpartner voor Mertens

Elise Mertens (WTA D-4) en Su-Wei Hsieh (WTA D-1) zullen in 2022 niet meer samen dubbelen. Mertens zal volgend seizoen samen spelen met de Russische speelster Veronika Kudermetova (WTA D-14)

LEES MEER