Home » ATP » Mooie reeks van Bergs is ten einde in Sint-Petersburg

Mooie reeks van Bergs is ten einde in Sint-Petersburg

Zizou Bergs (ATP-328) is er niet in geslaagd om de kwartfinale van het challengertoernooi van Sint-Petersburg (Rusland, CH 80) te bereiken. Hij ging in drie sets onderuit in de tweede ronde.

In de tweede ronde moest Bergs het opnemen tegen zesde rekshoofd Kacper Zuk (ATP-233). Onze landgenoot won de eerste set met 6-1, maar moest daarna met 4-6 en 3-6 het hoofd buigen. De wedstrijd duurde 1 uur en 34 minuten.

Met deze nederlaag kwam een eind aan een mooie reeks van acht overwinningen van Bergs in Rusland. Op zijn social media bedankt Bergs al zijn fans die de laatste twee jaar in hem zijn blijven geloven.

A personal message of ZIZOU. Thanks for all your support!❤️❤️❤️Yonex || Yonex Tennis || WCUP || Zima Fotografie || Tennis Vlaanderen