Home » WTA » Muguruza kondigt huwelijk aan: “Hier willen we volgend jaar trouwen”

Muguruza kondigt huwelijk aan: “Hier willen we volgend jaar trouwen”

Muguruza kondigt huwelijk aan: “Hier willen we volgend jaar trouwen”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Voormalig nummer 1 van de wereld Garbiñe Muguruza heeft in ¡Hola!, een Spaans weekblad, aangekondigd dat ze gaat trouwen met Arthur Borges. Later maakte ze het nieuws ook Instagram Official.

In het weekblad gaf Muguruza voor het eerst meer details over hoe Borges en zij elkaar leerden kennen. Dat blijkt in New York in de zomer van 2021 te zijn geweest, toen Borges Muguruza herkende terijil ze op een vrije dag door Central Park slenterde. “Hij stopte mij om mij geluk te wensen op de US Open, de rest is geschiedenis”, vertelde de Spaanse.

Volgend jaar trouwen

Muguruza verklapt in het interview met ¡Hola! ook nog dat Borges haar in het Marbella Club Hotel in het Spaanse Malaga ten huwelijk vroeg en dat ze elkaar volgend jaar het jawoord willen geven. “In de zomer, aan het strand en in Spanje, want dat is de plaats die ons het meest verbindt”, klinkt het.

Over Borges, die de Spaans-Finse nationaliteit heeft, is niet massaal veel bekend. Hij dook voor het eerst op in Muguruza’s box op de WTA Finals in 2021, die dat jaar ook gewonnen werden door de Spaanse.

Tennis pauze tot na de zomer

De 29-jarige Muguruza, die intussen wegzakte tot plaats 167 op de wereldranglijst, kondigde in april aan een tennis pauze in te lassen. Na de zomer zou ze de Tour hervatten.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws