Home » Nieuws » Muguruza wil dubbel spelen met Nadal op Olympische Spelen

Muguruza wil dubbel spelen met Nadal op Olympische Spelen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Garbiñe Muguruza (WTA-15) heeft de hoop uitgesproken dat ze met Rafael Nadal (ATP-2) zal dubbelen op de Olympische Spelen in Tokio.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In 2020 konden de Olympische Spelen in Tokio door de coronacrisis niet georganiseerd worden. De Olympische Spelen staan nu gepland voor de zomer van 2021, uiteraard onder voorbehoud van aanhoudende problemen met de coronapandemie.

De Spaanse Muguruza liet aan de Spaanse krant AS weten dat de Olympische Spelen één van haar hoofddoelen is voor het nieuwe jaar: “Het was een schok dat de Spelen niet doorgingen in 2020. Hopelijk zullen ze nu wel plaatsvinden. Ik ga voor een olympische medaille en wil graag dubbel spelen met Nadal.”

Muguruza denkt dat er nog een tijdje verder zal gespeeld worden zonder publiek: “De aanwezigheid van publiek is van secundair belang. Het belangrijkste is dat we competitie kunnen spelen. Ik denk dat we in 2021 nog niet snel zullen terugkeren naar volle stadions met toeschouwers zonder mondmasker. Hopelijk zal het veranderen in de zomer, maar ik betwijfel het.”

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS