Home » Geen categorie » Murray breekt opnieuw met coach

Murray breekt opnieuw met coach

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Voor Andy Murray (ATP-16) is 2017 een jaar om snel te vergeten. Hij wil het nieuwe seizoen starten met frisse moed, en besloot daarom de samenwerking met zijn coach – voor de tweede keer – stop te zetten. 

Murray en Ivan Lendl hebben in onderling overleg besloten om hun samenwerking, voor de tweede keer, stop te zetten. Ze werkten al een keer samen en onder de leiding van Lendl haalde de Brit zijn grootste successen. Sinds de helft van 2016 werkten de twee weer samen, maar voor het grootste gedeelte van de tijd was Lendl niet in de buurt van Murray te vinden.

“Ik ben Ivan dankbaar voor al zijn hulp in de voorbije jaren. We hebben grote successen geboekt en veel geleerd als een team. Mijn focus is nu om klaar te raken voor Australië met het team dat ik nu heb zodat ik terug in competitie kan treden”, aldus Murray op zijn website.

Of de beslissing nu echt wederzijds was of niet, valt te betwijfelen. Er circuleerden immers geruchten dat Lendl een significante opslag had gevraagd. De voormalige toptennisser wilde echter geen olie op het vuur gooien en reageerde afgemeten:

“Ik wens Andy al het beste in de toekomst. We hebben een mooi parcours achter de rug en hebben veel plezier gehad.”

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden