Home » Geen categorie » Murray en Mauresmo beëindigen samenwerking

Murray en Mauresmo beëindigen samenwerking

Murray en Mauresmo beëindigen samenwerking

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Andy Murray (ATP-3) en Amélie Mauresmo hebben een punt gezet achter hun samenwerking. De Franse ex-nummer één was twee jaar lang de coach van Murray.

Murray en Mauresmo beslisten samen om een eind te maken aan hun samenwerking. Ze gaan als vrienden uit elkaar en Murray is dankbaar voor de afgelopen jaren: “Ik heb veel geleerd van Amélie, zowel op als naast de baan. Ze had een positieve invloed op ons team en het zal vreemd zijn om haar er niet meer bij te hebben. Het zal nu wat tijd vragen om te bedenken hoe het nu verder moet. Maar ik wil haar voor alles bedanken, ze heeft het schitterend gedaan.”

Ook Mauresmo blikt tevreden terug: “De samenwerking met Andy was een fantastische ervaring. Ik heb er echt van genoten om deel uit te mogen maken van een team dat zo nauw aan elkaar hangt. Andy is een schitterende kerel en ik wens hem alle succes toe voor de toekomst”.

Murray bereikte afgelopen weekend de finale in Madrid en neemt nu even de tijd om na te denken over een toekomstige coach. Begin februari voegde hij de Brit Jamie Delgado toe aan zijn entourage.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws