Home » Grand Slam » Wimbledon » Murray meteen succesvol bij comeback: “Mijn leven is veranderd”

Murray meteen succesvol bij comeback: “Mijn leven is veranderd”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Andy Murray (NG) heeft zijn comeback gemaakt op het ATP-toernooi van Queen’s (Groot-Brittannië, ATP 500). Aan de zijde van de Spanjaard Feliciano Lopez (ATP D-85) won hij zijn eerste partij in het dubbelspel.

Murray maakte in Londen zijn comeback na een heupoperatie. Aan de zijde van Lopez liet Murray knap tennis zien tegen topreekshoofden Juan Sebastian Cabal (ATP D-5) en Robert Farah (ATP D-5). Murray en Lopez klopten de Colombiaanse tandem met 7-6 (5) en 6-3. Hun tegenstanders in de kwartfinale zijn nog niet bekend.

Murray was na afloop uiteraard erg enthousiast. “Het was geweldig. In het begin was ik wat traag, maar daarna kwam ik steeds beter in de wedstrijd. Ik heb er echt van genoten om terug op de baan te staan, het maakt me echt gelukkig. Ik hoop dat de stijgende lijn zich doorzet”.

Briljant

Murray noemt de operatie die hij onderging “briljant”. “Ik wist niet hoe ik me na de ingreep zou voelen, maar het heeft mijn leven veranderd. Ik kijk ernaar uit om terug te tennissen, al weet ik niet waaraan ik me kan verwachten. Ik stel geen doelen voorop, voor mij is het al voldoende om terug pijnvrij op de baan te kunnen staan.”

De Brit besliste dat hij ook op Wimbledon in actie zal komen in het dubbelspel, hij zal er een tandem vormen met de Fransman Pierre-Hugues Herbert (ATP D-23).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden