Home » ATP » Murray neemt beslissing over US Open na verlies bij comeback

Murray neemt beslissing over US Open na verlies bij comeback

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Andy Murray (ATP-324) is er niet in geslaagd om zijn partij in de eerste ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati (VS, ATP 1 000) te winnen. Hij moest zijn meerdere erkennen in de Fransman Richard Gasquet (ATP-56)

Murray kwam sinds de Australian Open niet meer in actie in het enkelspel. De 32-jarige Brit werkt sinds het grasseizoen aan een comeback, en kreeg in Cincinnati een wildcard voor het enkelspel. Murray miste echter nog wedstrijdritme, en had veel problemen met zijn opslag. Gasquet trok na 1 uur en 36 minuten met 6-4 en 6-4 aan het langste eind.

Na afloop maakte Murray bekend dat hij past voor het enkelspel op de US Open, hij mikt enkel op het dubbelspel. “Samen met mijn team heb ik besloten om geen wildcard voor het enkelspel te aanvaarden. Ik had onvoldoende duidelijkheid over hoe ik me na deze partij zou voelen. Mijn benen werden zwaar aan het eind van de partij, en dat verandert niet in een paar weken”, aldus Murray.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden