Home » Geen categorie » Murray onzeker voor kwartfinale in Davis Cup

Murray onzeker voor kwartfinale in Davis Cup

Murray onzeker voor kwartfinale in Davis Cup

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Komend weekend worden de kwartfinales in de Davis Cup gespeeld. Er zijn twijfels over de deelname van Wimbledonwinnaar Andy Murray bij het duel tussen Groot-Brittannië en Servië.

Vanaf vrijdag 15 juli tot zondag 17 juli vinden de kwartfinales in de Davis Cup plaats. Helaas zonder België dat in de vorige ronde door Kroatië werd verslagen. Vorig jaar verloor België de Davis Cup-finale tegen Groot-Brittannië. In de kwartfinales staan er interessante affiches op het programma: Verenigde Staten-Kroatië, Tsjechië-Frankrijk, Italië-Argentinië en Servië-Groot-Brittannië.

Het duel tussen Servië en titelverdediger Groot-Brittannië lijkt echter onthoofd te worden. Eerder gaf de Servische nummer één van de wereld Novak Djokovic al forfait voor het duel tegen Groot-Brittannië. Maar nu twijfelt ook Wimbledonwinnaar en nummer twee van de wereld Andy Murray over zijn deelname.

Murray zegt dat het “onwaarschijnlijk” is dat hij zal spelen. Een uiteindelijke beslissing zal genomen worden na een gesprek met kapitein Leon Smith. Volgens kapitein Smith hangt de beslissing af van Murray’s fitheid en gezondheid. De Schotse topper zal sowieso wel afreizen naar Belgrado voor het duel omdat hij “verantwoordelijkheid” voelt tegenover zijn team.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws