Home » ATP » Murray past in extremis voor Delray Beach: “Wil Australian Open niet op het spel zetten”

Murray past in extremis voor Delray Beach: “Wil Australian Open niet op het spel zetten”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Andy Murray (ATP-122) neemt dan toch niet deel aan het toernooi van Delray Beach (Verenigde Staten, ATP 250) dat over vier dagen van start gaat. De Brit heeft te veel schrik voor COVID-19.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

“Aangezien de COVID-cijfers opnieuw aan het stijgen zijn en er heel wat transatlantische vluchten mee gemoeid zijn, heb ik besloten niet naar Florida af te reizen”, legt Murray uit. “Ik wil de risico’s beperken met het oog op de Australian Open.”

Andere toppers

Murrays afzegging is een tegenvaller voor de organisatie van Delray Beach, maar het toernooi kan gelukkig wel nog op heel wat andere toppers rekenen: onder andere titelverdediger Reilly Opelka (ATP-39), voormalig Wimbledon-finalist Milos Raonic (ATP-14), de Chileen Cristian Garin (ATP-22), opslagkanon John Isner (ATP-25) en de winnaar uit 2008 in Delray Beach, Kei Nishikori (ATP-41) tekenen (voorlopig nog) wél present.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER