Home » Grand Slam » US Open » Murray raakt klaar voor US Open, Stosur zegt af

Murray raakt klaar voor US Open, Stosur zegt af

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De US Open mag zich opmaken voor de komst van Andy Murray (ATP-1), de Schot raakt speelklaar voor het laatste grandslamtoernooi van het jaar. Ex-kampioene Samantha Stosur (WTA-43) zegt af. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Sinds de verloren kwartfinale op Wimbledon heeft Murray geen enkele wedstrijd meer gespeeld wegens een hardnekkige heupblessure. Nu lijkt hij toch klaar te raken voor de US Open, het laatste grandslamtoernooi van het jaar. Murray zal het tweede reekshoofd zijn in Flushing Meadow aangezien Rafael Nadal (ATP-2) hem na deze week zal aflossen als nummer één van de wereld.

Voor Stosur, US Openkampioene van 2011, is er minder goed nieuws. Zij sukkelt met een blessure aan de rechter hand. De Australische, 33 ondertussen, speelde geen enkele wedstrijd meer na haar verloren vierde rondepartij tegen Jelena Ostapenko (WTA-12), de uiteindelijke winnares.

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER