Home » Geen categorie » Murray verrassend onderuit in Madrid

Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

Topreekshoofd Andy Murray (ATP-1) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale van de Mutua Madrid Open (Spanje, € 5 439 350). Hij verloor in twee sets van de jonge Kroaat Borna Coric (ATP-59).

De 20-jarige Coric werd in Madrid opgevist als ‘lucky loser’. Nummer één van de wereld Murray maakte in Madrid echter nooit aanspraak op de overwinning. In Monte Carlo werd de Schot in de achtste finales uitgeschakeld in in Barcelona verloor Murray in de halve finale van Dominic Thiem (ATP-9).

Coric won de eerste set met 6-3 en ging daarna verder op zijn elan. De Kroaat redde twee breakpunten in de tweede set en had aan één break genoeg om de 6-3 en 6-3 eindstand op het scorebord te zetten. De wedstrijd duurde 1 uur en 25 minuten. In de kwartfinale wacht een duel met Grigor Dimitrov (ATP-12) of Thiem.