Home » Geen categorie » Murray zet Trump voor schut met geniale tweet

Murray zet Trump voor schut met geniale tweet

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Andy Murray (ATP-16) draagt het hart op de tong en is nooit te bescheiden om zijn mening te geven. Dit keer trok hij naar Twitter om er niemand minder dan Amerikaans president Donald Trump voor schut te zetten.

Murray staat in het tennismilieu niet alleen bekend voor zijn fantastische tennis, vechtlust en uitspattingen op het veld. Zo is hij ook een gekend voorvechter van vrouwenrechten, gelijke kansen tussen mannen en vrouwen en is hij de ambassadeur van verschillende goede doelen.

Deze keer was het Amerikaans president Trump die er aan moest geloven. Die had op vrijdag getweet dat Times Magazine hem voor het tweede jaar op rij de belangrijke titel van “Persoon van het Jaar” wou uitrijken, maar Trump zou dat zelf hebben geweigerd. Time Magazine ontkent dit verhaal echter in alle toonaarden en van Trump is al geweten dat hij een leugentje niet schuwt. Zo werden er in minstens vijf van zijn hotels al vervalste covers van Time Magazine aangetroffen waarop hij op de voorpagina prijkt en met lof wordt overladen.

Murray vond dit het uitgelezen moment om Trump op zijn plaats te zetten, en met een gelijkaardige tweet wees hij op het absurde van de situatie:

Murray’s tweet verzamelde al snel meer likes en retweets dan die van de president en op Twitter blijven de lovende reacties aan het adres van de tennisster binnenstromen.

 

Rob van Roy

Rob van Roy

MEER NIEUWS