Home » Geen categorie » Murray zet wellicht punt achter seizoen

Murray zet wellicht punt achter seizoen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Andy Murray (ATP-2) zal dit jaar wellicht niet meer in actie nemen. Hij neemt een rustperiode om zijn heupblessure te laten genezen.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

“Door mijn heupblessure zal ik niet kunnen deelnemen aan de toernooien van Peking en Shanghai. Ook Wenen en Parijs laat ik hoogstwaarschijnlijk aan mij voorbijgaan”, aldus de Schot op Facebook. Afgelopen week consulteerde Murray enkele heupspecialisten en deze beslissing was nodig voor zijn toekomst op lange termijn.

Murray kwam niet meer in actie sinds zijn verloren partij in de kwartfinale van Wimbledon. “Hoewel het een frustrerend jaar was omwille van verschillende redenen, ben ik vol vertrouwen dat ik na een periode van rust en revalidatie volgend seizoen opnieuw mijn beste niveau zal kunnen halen en terug zal kunnen meestrijden om grandslamwinst. Volgend jaar start ik de voorbereiding op de Australian Open in Brisbane”, aldus Murray die eveneens zijn fans bedankte voor de steun.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER