Home » ATP » Mutua Madrid Open Virtual Pro maakt eerste namen bekend

Mutua Madrid Open Virtual Pro maakt eerste namen bekend

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Nog twee weken en de Mutua Madrid Open Virtual Pro (Spanje, € 150 000) gaat van start. De organisatie maakte via sociale media de eerste namen bekend die aan het toernooi zullen deelnemen.

Bij de mannen zullen o.a. Rafael Nadal, John Isner, Andy Murray en Lucas Pouille het virtueel tegen elkaar opnemen. Voor de vrouwentabel tekenden Kiki Bertens, Fiona Ferro, Angelique Kerber en Carla Suárez Navarro in.

“Ik ben blij dat ik kan deelnemen aan het virtuele toernooi van Madrid en zal alles geven”, laat Nadal weten. “Ik weet niet hoe goed ik zal zijn, maar ik hoop dat ik zoals altijd de steun van de thuissupporters zal voelen, zelfs al is het dit keer van in quarantaine.”

Online én op televisie

De Mutua Madrid Open Virtual Pro vindt plaats van 27 tot en met 30 april en zal zowel online als op televisie te volgen zijn. De organisatie belooft een spectaculaire productie met commentatoren, analyses en een interview na elke wedstrijd.

UPDATE 13 APRIL 2020 – 17U

Ook David Goffin heeft zijn deelname aan het toernooi bevestigd. “Ik ben het niet gewend om zo’n games te spelen, maar ik kijk ernaar uit om iedereen te ontmoeten online”, laat hij weten.

Verder tekenden ook Karen Khachanov, Kristina Mladenovic en Eugenie Bouchard in.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS