Home » Nieuws » Nadal en Auger-Aliassime trainen samen op Nadals tennisacademie

Nadal en Auger-Aliassime trainen samen op Nadals tennisacademie

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Canadese tennisbelofte Felix Auger-Aliassime (ATP-21) heeft samen met Rafael Nadal (ATP-2) getraind op de Rafa Nadal Academy in Mallorca.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Twintigvoudig grandslamwinnaar Nadal kreeg op zijn tennisacademie in Manacor bezoek van de Canadese nummer 21 Auger-Aliassime. Op de Rafa Nadal Academy begint de 20-jarige belofte samen met zijn coach Fredric Fontang aan zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Auger-Aliassime werkt samen met Rafael Nadal en zijn oom Toni op een indoorveld. De Canadees deelde met zijn volgers op sociale media enkele foto’s met de boodschap: “Een goede eerste trainingsdag op de Rafa Nadal Academy!”

Bij Tennisplaza gaf coach Fontang meer uitleg over het bezoek van zijn poulain Auger-Aliassime aan de Rafa Nadal Academy: “We zijn naar de academie gekomen om een deel van onze wintervoorbereiding te doen omdat we hier buiten kunnen trainen en kunnen spelen met goede spelers in goede omstandigheden.”

Ook de expertise van Toni Nadal is heel belangrijk voor het team van de Candese tennisser: “Voor ons is het contact met Toni belangrijk omdat hij veel ervaring heeft. Op de academie voel je de passie voor sport en tennis.”

Tennisplaza Awards

Nadal heeft twee nominaties beet voor de Tennisplaza Awards (Speler van het jaar (internationaal) en Algemeen Tennismoment van het jaar). Stemmen kan op tennisplazaawards.be.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS