Home » Geen categorie » Nadal en Muguruza reageren op terreur in Barcelona

Nadal en Muguruza reageren op terreur in Barcelona

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Het nieuws over de terroristische aanval in Barcelona laat niemand onberoerd. Rafael Nadal (ATP-2) en Garbiñe Muguruza (WTA-6) reageerden op de gebeurtenis. Muguruza kroop door het oog van de naald in haar derde rondepartij. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De 31-jarige Spanjaard reageerde verslagen over de gebeurtenissen in Barcelona.

“Ik ben er kapot van wat er is gebeurd in Barcelona. Al mijn steun gaat uit naar de getroffen families en naar de stad”, aldus Nadal op Twitter.

Nadal is actief op het ATP-toernooi van Cincinnati (Verenigde Staten, $ 4 973 120) en zag de wedstrijd in de derde ronde tegen zijn landgenoot Albert Ramos-Vinolas (ATP-24) uitgesteld wegens de regen.

“Ik ben echt geshockeerd”

De Spaanse Muguruza kwam op de hoogte over het nieuws tijdens een twee uur durende regenpauze in haar wedstrijd tegen Madison Keys (WTA-17) bij 2-2 in de derde set. Muguruza wist uiteindelijk te winnen met 6-4, 3-6, 7-6 (3) nadat ze drie wedstrijdpunten kon wegwerken.

“Ik kon het niet geloven. Ik ben er zo vaak geweest, zo vaak. Het is zowat de belangrijkste straat daar, met veel winkels en mensen”, reageerde Muguruza in haar post-match interview.

“Ik was erg verrast want je hoort wat er is gebeurd in Londen en Parijs. Maar nu, ik ben er zo vaak geweest, het voelt als een thuis voor mij. Ik voel me erg verdrietig voor de mensen die daar waren. Je bent dan op de verkeerde plaats en op het verkeerde moment, het kan overal gebeuren.”

 

koen

koen

MEER NIEUWS