Home » Rising Stars Tennis Tour » Negen Belgen in actie op nationale feestdag

Negen Belgen in actie op nationale feestdag

Negen Belgen in actie op nationale feestdag

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Maandag werd er in Duinbergen geloot voor de hoofdtabel van het enkelspel. Tien Belgen plaatsten zich rechtstreeks voor de hoofdtabel, drie Belgen kregen een wildcard van de organisatie en drie Belgen plaatsten zich via de kwalificaties.

Gisteren stonden er acht kwalificatiewedstrijden op het programma. Arnaud Neveux, Jolan Cailleau en Olaf De Weerdt wonnen hun laatste ronde en vervoegen de dertien andere Belgen op de hoofdtabel.

De andere kwalificatiespelers die zich plaatsten voor de hoofdtabel zijn Victor Ouvrard, Ivan Goluza, Simon Friis Soendergaard, Vincent Van Den Honert en Wouter Adriaansen.

Er wordt vandaag op twee terreinen gestart. De kwalificatiespelers Olaf De Weerdt (ATP-1792) en Simon Friis Soendergaard (ATP-1661) starten om 9u30 aan hun duel.

Stijn Meulemans (ATP-1116) start eveneens om 9u30. Hij neemt het op tegen de Duitser Matthias Wunner (ATP-735).

Joran Vliegen (ATP-1113) loot het zesde reekshoofd, de Australiër Jacob Grills (ATP-604). Zij starten na de wedstrijd van De Weerdt – Soendergaard.

Julien Cagnina (ATP-294) is het eerste reekshoofd in Duinbergen. Hij neemt het op tegen wildcardspeler Louis Cant (ATP-1475).

Rising Star Clément Geens (ATP-618) speelt net als in Knokke in de eerste ronde tegen een landgenoot. Deze week neemt hij het op tegenChristopher Heyman (ATP-803).

De winnaar van vorige week in Knokke, Omar Salman (ATP-792), speelt tegen de kwalificatiespeler Victor Ouvrard (ATP-1694) uit Frankrijk.

Kwalificatiespeler Jolan Cailleau (ATP-2191) neemt het op tegen de Nederlander Bobbie De Goeijen (ATP-1174).

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws