Home » European Open » Nestor en Roger-Vasselin veroveren dubbeltitel European Open

Nestor en Roger-Vasselin veroveren dubbeltitel European Open

Nestor en Roger-Vasselin veroveren dubbeltitel European Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Daniel Nestor (ATP D-18) en Edouard Roger-Vasselin (ATP D-22) hebben de dubbeltitel op de European Open gegrepen. Het Canadees-Franse duo versloeg de Franse topreekshoofden Nicolas Mahut en Pierre-Hugues Herbert (ATP D-1).

De 44-jarige Nestor is letterlijk de “nestor” op het dubbelcircuit en dubbelt op de European Open samen met de 32-jarige Fransman Roger-Vasselin. In de finale startten ze als underdog tegen het Franse duo Mahut en Herbert, het nummer één-duo op de dubbelranking.

Nestor en Roger-Vasselin verbaasden met knappe opslagen en mooie netpunten en forceerden meteen een break in de eerste set. Het Canadees-Franse duo bleef domineren en greep de eerste set met 6-4. De tweede set was opnieuw de buit voor Nestor en Roger-Vasselin. Mahut en Herbert werden snel gebroken en konden niets creëeren op de opslag van hun tegenstrevers. Nestor en Roger-Vasselin grepen de tweede set ook met 6-4 en veroverden zo de dubbeltitel in Antwerpen.

Nestor en Roger-Vasselin pakten hun tweede dubbeltitel van 2016. Ze waren erg blij met de eindzege. Nestor zwaaide ook nog met lof naar de fans in de Lotto Arena: “Het was een heel goed publiek” De twee spelers waren ook heel tevreden over de organisatie: “Hopelijk blijft de European Open nog lang bestaan”, klonk het in koor.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws