Home » Geen categorie » Net geen stunt voor De Loore in Andria

Net geen stunt voor De Loore in Andria

Net geen stunt voor De Loore in Andria

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Joris De Loore (ATP-517) heeft zijn vel duur verkocht maar kon zich helaas niet plaatsen voor de kwartfinale van het Challengertoernooi van Andria (Italië, $ 42 500). Onze landgenoot verloor na een thriller in drie sets.

In de eerste ronde maakte De Loore nog brandhout van zijn Amerikaanse tegenstander. Na iets meer dan een half uur stond hij in de tweede ronde. Daar wachtte hem de Wit-Rus Egor Gerasimov (ATP-222), die ooit zelfs een plaatsje in de top 200 wist te bemachtigen. De twee stonden nooit eerder tegenover elkaar en zullen deze ontmoeting wellicht niet snel vergeten.

Beide spelers gingen goed van start in de eerste set. Een tiebreak moest dan ook verlossing brengen. De heren bleven aan elkaar gewaagd tot 7-7 en De Loore het verschil kon maken. Met 9-7 won hij uiteindelijk de tiebreak en zo ook de eerste set. In de tweede manche kwam Gerasimov aan het roer. Hij won de set met 6-4. De laatste en beslissende set kende hetzelfde stramien als de eerste, een tiebreak zou beslissen over de match. Gerasimov ging door op zijn elan en doet de wedstrijd met 7-4 in zijn voordeel kantelen. Ondanks een indrukwekkende eerste ronde, zit het toernooi er voor De Loore dus reeds op.

 

 

 

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

Meer nieuws