Home » Geen categorie » Newport maakt hologram van Federer

Newport maakt hologram van Federer

Newport maakt hologram van Federer

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

In de International Tennis Hall of Fame in Newport (Verenigde Staten) zal vanaf morgen een heus hologram van de Zwitserse toptennisser Roger Federer (ATP-2) te bezichtigen zijn. “Het hologram wordt het eerste in zijn soort”, weet een woordvoerder van het museum.

De International Tennis Hall of Fame in Newport is een groot en bekend tennismuseum dat in december de deuren sloot voor enkele grondige vernieuwingen. Circa vijf maanden en 2,7 miljoen euro later is de Hall of Fame klaar voor heropening mét een blikvanger die kan tellen: het Federer hologram. “Het is uniek in zijn soort. Het zal de bezoekers vertellen waarom de Zwitser van tennis houdt én zal ook enkele van zijn befaamde slagen tonen”, vertelt een woordvoerder van het museum. “We kozen voor Federer omdat hij momenteel actief is op de tour en internationaal bekend is.”

Federer zelf is alvast bijzonder trots op het hologram. “Het is een eer dat het museum mij hiervoor vroeg. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit project”, liet de Zwitser optekenen.

Andere nieuwigheden in het museum: een interactieve tennisquiz en een driedimensionaal draaiende wereldbol die bezoekers meer leert over de verschillende toernooien en spelers overal ter wereld.
 
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LPBOtuNvTjw[/youtube]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws