Home » Break » Nieuw kleedje voor Tennisplaza

Nieuw kleedje voor Tennisplaza

Nieuw kleedje voor Tennisplaza

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Welkom op het vernieuwde Tennisplaza!

Omdat de website van Tennisplaza dringend aan vernieuwing toe was, hebben we besloten de gelegenheid te baat te nemen en meteen alles in een nieuw kleedje te steken. En zo stellen we je vandaag niet alleen onze nieuwe website, maar ook trots ons nieuw logo voor.

First things first: een nieuwe website, waarbij we bewust gekozen hebben voor een moderner jasje en een compleet nieuwe artikelweergave. Niet alleen kan je artikels nu sneller delen op sociale media, je kan nieuws ook meteen doorsturen naar vrienden en familie via WhatsApp.

Meer dan voorheen leggen we de focus op live. Onze Livescore zit in een heel nieuw jasje met een nieuwe filterfunctie die zorgt voor een nog meer intense live-beleving.

Beelden worden online steeds belangrijker en dus brengen we met Hawk-eye een geheel nieuw concept. Enerzijds met een videozone op de homepage, anderzijds met een pagina met enkel de leukste tennisvideo’s.

Op vraag van enkele bezoekers, hebben we ook onze navigatie aangepakt. Die is nu overzichtelijker dan ooit met nieuwe items als Quiz en Break, de plaats waar je vanaf nu interviews en uitgebreidere reportages kan vinden.

Clubnieuws en mobiel

Nieuw is ook de categorie Clubnieuws. Tennisplaza trekt in 2020 naar de clubs om meer aandacht te schenken aan lokaal en regionaal nieuws. Zo komen we nog dichter bij jou als bezoeker te staan.

Tot slot is het ons niet ontgaan dat maar liefst 73% van onze bezoekers naar tennisplaza.be surft op hun smartphone. Daarom hebben we extra ingezet op een eigentijdse mobiele versie van de website, waar we – toegegeven – voorheen niet helemaal in geslaagd waren dit succesvol uit te bouwen.

Oranje en blauw

Met de keuze van oranje en blauw als nieuwe themakleuren willen we geenszins onze Belgische wortels verloochenen, maar daar Tennisplaza intussen is uitgegroeid tot een medium met ook een ruim aanbod aan internationaal nieuws, vonden we het opportuun voor nieuwe, internationale kleuren te gaan.

Voor wat betreft het logo hebben we gekozen om meer dynamiek te brengen. Dynamiek en passie, dat is waar Tennisplaza voor staat en vandaar ook onze nieuwe slagzin: Meer passie.

De komende dagen en weken zullen we onze sociale media eveneens met het nieuwe Tennisplaza-jasje overgieten én nog subtiele updates op de website uitvoeren.

Met dit alles willen we Tennisplaza nog aangenamer maken voor jou als bezoeker. We zijn dan ook erg benieuwd wat jij van ons nieuw jasje vindt. Surf gerust wat rond en laat ons zeker je bedenkingen weten via ons contactformulier of met een mailtje naar redactie@tennisplaza.be.

Tennisplaza

Tennisplaza

Meer nieuws