Home » Fed Cup » Nieuwe uitdaging voor Van Herck

Nieuwe uitdaging voor Van Herck

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De wegen van Johan Van Herck en Tennis Vlaanderen scheiden. De kapitein van het Fed Cup- en Davis Cup-team is toe aan een nieuwe uitdaging.

Van Herck was sinds 2009 actief binnen Tennis Vlaanderen en speelde een belangrijke rol bij het uitbouwen en begeleiden van talentvolle spelers tot prof op het ATP-circuit. “Na vele jaren op het internationale circuit gaf Van Herck te kennen dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Na vele gesprekken bleek die toekomst buiten Tennis Vlaanderen te liggen. We wensen hem te bedanken voor zijn jarenlange inzet voor het tennis in Vlaanderen”, aldus Tennis Vlaanderen.

Van Herck blijft wel actief als Fed Cup- en Davis Cup-kapitein en zal in die rol blijven bijdragen tot de ontwikkeling van het Belgische tennis. De komende maanden zal hij ook nog jonge toptennistalenten in Wilrijk begeleiden.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden