Home » Grand Slam » Australian Open » Nishikori moet passen voor Australian Open

Nishikori moet passen voor Australian Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kei Nishikori (ATP-47) kan door een blessure niet deelnemen aan de Australian Open.

De Japanse ex-nummer vier Nishikori haakt af voor de Australian Open. Hij kan niet meedoen aan de Grand Slam door een heupblessure: “Sinds het einde van vorig jaar heb ik last van mijn heup. Het is nog niet helemaal hersteld en ik moet me terugtrekken van de Australische toernooien.”

“Het is heel ontgoochelend omdat omdat de Australian Open voelt als mijn “home grand slam”. Ik kan niet wachten om volgend jaar terug te keren. Ik werk hard aan mijn herstel en doe alles wat ik kan om snel terug op het veld te staan.”

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS