Home » Davis Cup » Noah maakt verrassende keuze in Davis Cup-finale

Noah maakt verrassende keuze in Davis Cup-finale

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

In het Stade Pierre Mauroy in Rijsel is de loting bekendgemaakt voor de Davis Cup-finale tussen Frankrijk en Kroatië. In de eerste partij neemt Jérémy Chardy (ATP-40) het op tegen Borna Coric (ATP-12).

Kapitein Yannick Noah laat verrassend de best geklasseerde Fransman Lucas Pouille (ATP-32) aan de kant op de eerste wedstrijddag, Chardy opent de debatten tegen Coric. In de tweede partij op vrijdag neemt Jo-Wilfried Tsonga (ATP-259) het op tegen Marin Cilic (ATP-7). Zaterdag staat het dubbelspel op het programma, dat wordt een klus voor specialisten Pierre-Hugues Herbert (ATP D-11) en Nicolas Mahut (ATP D-12). Zij ontmoeten de Kroatische tandem Ivan Dodig (ATP D-32) en Mate Pavic (ATP D-4).

“De laatste twee maanden heb ik zoveel opties bekeken, ik had zoveel keuzes te maken qua spelers. Ik hield rekening met hun team spirit, hun gezondheid, hun recente successen. Na de afgelopen dagen op training denk ik dat deze keuze de beste was voor het team”, aldus Noah.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden