Home » Optima Open » Norman, Appelmans en Monami maken affiche Optima Open compleet

Norman, Appelmans en Monami maken affiche Optima Open compleet

Norman, Appelmans en Monami maken affiche Optima Open compleet

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De organisatie van Optima Open heeft de laatste namen bekend gemaakt voor het ATP Champions Tour-toernooi van Knokke-Heist in augustus. Dick Norman, Sabine Appelmans en Dominique Monami vervolledigen de affiche.

Sabine Appelmans en Dominique Monami - © Philippe Buissin (IMAGELLAN)
Sabine Appelmans en Dominique Monami – © Philippe Buissin (IMAGELLAN)

Op 15 augustus zal Norman samen met de Brit Greg Rusedski een dubbelspel spelen tegen Goran Ivanisevic uit Kroatië en Mansour Bahrami uit Iran. “Ik heb vorig jaar zo genoten van de sfeer en de Belgische fans op Optima Open dat ik geen moment heb getwijfeld toen ik de uitnodiging kreeg om dit jaar weer mee te spelen”, vertelt de 43-jarige Belg. “Greg en ik dagen met plezier Goran en Mansour uit!”, lacht hij.

Appelmans en Monami verzorgen op hun beurt net als de voorbijgaande jaren de presentatie van het toernooi, maar nemen tegelijk ook het racket op om een balletje te slaan. “We zijn met plezier terug de presentatrices van dit tennistoernooi en we zijn er zeker van dat het publiek met de vele toppers op de spelerslijst een geweldig tennismoment zal beleven”, klinkt het bij dé iconen van het Belgische vrouwentennis uit de jaren 90.

Met de komst van Norman, Appelmans en Monami is het deelnemersveld en het programma van de vijfde editie van Optima Open volledig. Eerder bevestigden Kim Clijsters, John McEnroe, Monica Seles, Xavier Malisse, Goran Ivanisevic, Mansour Bahrami, Pat Cash, Henri Leconte en Greg Rusedski hun komst naar de Royal Zoute Tennis Club in Knokke-Heist al. Het toernooi vindt plaats van 14 t.e.m. 17 augustus 2014.

[alert type=” info” title=”Meer informatie Optima Open 2014″]Meer informatie over het toernooi vindt u hier. Wil u kans maken op duotickets, klik dan hier.[/alert]

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws