Home » ATP » Ook deze drie toppers komen naar BNP Paribas Fortis Champions

Ook deze drie toppers komen naar BNP Paribas Fortis Champions

Ook deze drie toppers komen naar BNP Paribas Fortis Champions

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Het deelnemersveld van de BNP Paribas Fortis Champions krijgt stilaan vorm. Naast John McEnroe en Kim Clijsters bevestigden ook drie andere toppers hun deelname aan het ATP Champions Tour event in Brussel.

Van 24 tot 26 mei strijkt de ATP Champions Tour opnieuw neer in België. In de David Lloyd Club in Brussel wordt een tennisdorp opgetrokken en het publiek krijgt er drie dagen toptennis te zien. Zoals Tennisplaza eerder al berichtte, zal ook Xavier Malisse van de partij zijn. Ook Henri Leconte en Thomas Enqvist vervolledigen de affiche, naast de al eerder aangekondigde John McEnroe.

Malisse zette in 2013 een punt achter zijn succesvolle carrière, waarin hij drie ATP-titels won en de negentiende plaats op de wereldranglijst bereikte. Leconte is een topentertainer op en naast het veld, en een publiekstrekker op de Champions Tour. De Zweed Enqvist speelde in 1999 de finale van de Australian Open, en is het voormalig nummer vier van de wereld.

Naast de mannenwedstrijden op donderdag, vrijdag en de finale op zaterdag, staat er ook elke dag een gemengd dubbel op het programma. Daarin komen Kim Clijsters, Dominique Monami en Sabine Appelmans in actie.

[alert type=”info” title=”Meer info”]De BNP Paribas Fortis Champions vinden plaats van 24 t.e.m. 26 mei 2018 in David Lloyd Club in Brussel. Meer info op www.championsclassic.be[/alert]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws