Home » Optima Open » Ook Malisse bevestigt deelname Optima Open

Ook Malisse bevestigt deelname Optima Open

Ook Malisse bevestigt deelname Optima Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Na Kim Clijsters en John McEnroe, zullen ook Xavier Malisse en de Brit Greg Rusedski komende zomer aantreden op de Optima Open in Knokke-Heist. Dat maakte de organisatie dinsdag bekend.

Greg Rusedski – © Optima Open
Greg Rusedski – © Optima Open

De Belgische manche van de ATP Champions Tour (een serie van internationale toernooien voor de living legends die het professionele circuit verlaten hebben en 30 jaar of ouder zijn, nvdr.) krijgt stilaan vorm. Publiekstrekker Malisse zal op donderdag 14 en vrijdag 15 augustus voor de eerste keer meedingen naar een plaatsje in de finale. “Ik haal met plezier mijn racket terug uit de kast voor een match in eigen land tegen enkele grootheden uit de tenniswereld”, vertelt Malisse opgetogen. “Of er winst in zit zal uiteraard ook van de concurrentie afhangen. Ik ben dus heel benieuwd naar mijn tegenstanders en begin alvast te terug te oefenen!”, lacht hij.

Ook de veertigjarige Brit Greg Rusedski tekent dus present. Hij speelt naast de single wedstrijden ook nog een dubbelspel op zaterdag 16 augustus.

Eerder tekenden Kim Clijsters en John McEnroe ook al in voor het toernooi.

[alert type=”info” title=”Ticketinfo”]Tickets voor Optima Open 2014 zijn verkrijgbaar via www.optimaopen.be, in de Fnac-winkels en via Ticketnet op het nummer 070/660 601. Prijs ongenummerde dagtickets 14/08 en 15/08: 30€ – 16/08 en 17/08: 35€. Prijs genummerde dagtickets 14/08 en 15/08: 35€ – 16/08 en 17/08: 40€[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws