Home » Grand Slam » Roland Garros » Ook Wawrinka kwaad op organisatie Roland Garros

Ook Wawrinka kwaad op organisatie Roland Garros

Ook Wawrinka kwaad op organisatie Roland Garros

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Na Roger Federer (ATP-2) liet ook Stan Wawrinka (ATP-9) zondag zijn ongenoegen uiten over de organisatie van Roland Garros. De Zwitser was niet te spreken over een artikel dat handelde over zijn privé-leven en op de officiële website van het toernooi was verschenen.

“Het is een belachelijk artikel. Het gaat om de officiële website van een Grand Slam, dus ik hoop dat de kerel die het heeft geschreven geen journalist is”, liet Wawrinka optekenen op de persconferentie na zijn 6-3, 6-2 en 6-3-overwinning op de Turk Marsel Ilhan (ATP-81). “Ik mag ook hopen dat de man die alles wat op de website verschijnt controleert intussen niet meer voor het toernooi werkt. Op de website van een Grand Slam moet het nieuws over tennis gaan. That’s it.”

Waarover het artikel precies ging, is niet bekend want het werd intussen van rolandgarros.fr gehaald. “Ik las het zaterdagavond en heb meteen de organisatie gecontacteerd. Ik zei dat ik er niet gelukkig mee was en in mijn ogen heeft het toernooi er geen goed aan gedaan om het te publiceren.”

De Zwitser scheidde onlangs van zijn vrouw. De kans is groot dat het artikel daarover ging.

*UPDATE* 26 mei 2015, 12u45

Op Twitter kwam het bewuste artikel intussen bovendrijven. In het artikel wordt beweerd dat Wawrinka iets zou hebben gehad met de achttienjarige Donna Vekic (WTA-165) uit Kroatië.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws